ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Κατηγορήστε εμένα, όχι τους παίκτες μου"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ αρνήθηκε να κρίνει δημόσια τον Μάικ Τζέιμς για τις αποφάσεις του, ενώ ο Κέι Σι Ρίβερς έδωσε το σύνθημα για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Έτοιμο για τη νίκη στον τέταρτο τελικό, που θα γυρίσει τη σειρά στο ΣΕΦ για το πέμπτο παιχνίδι δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχασε τον τρίτο αγώνα της σειράς όταν τα τρίποντα των Μάντζαρη - Σπανούλη άλλαξαν το μομέντουμ της αναμέτρησης. Ούτε κουβέντα για τη διαιτησία από τον Καταλανό προπονητή, στα λάθη της ομάδας του στάθηκε και ο Κει Σι Ρίβερς που εκπροσώπησε την ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία. Κερδίζαμε με δέκα πόντους, είναι τρομερό αυτό που πετύχαμε. Δυο άμυνες, δυο επιθέσεις, δυο λάθη, δυο τρίποντα από τον Μάντζαρη και τον Σπανούλη άλλαξαν το παιχνίδι. Χάσαμε βολές, χάσαμε τα ριμπάουντ αλλά ακόμη κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στη συνέχεια εδώ. Θα δούμε τι συμβαίνει με τον Μπουρούση, πονάει στη μέση. Ελπίζω πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό" είπε ο Καταλανός τεχνικός και σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να ζει και να πεθαίνει με τον Μάικ Τζέιμς, απάντησε πως: " Αν δεν κερδίζουμε, φταίω εγώ και όχι οι παίκτες μου. Αν θέλετε να βρείτε κάποιον για να ρίξετε τις ευθύνες, κάντε το σε εμένα γιατί εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Δεν θα πω ποτέ κακή κουβέντα για κάποιον αθλητή".

Ο Κέι Σι Ρίβερς, από την πλευρά του, είπε πως: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την επιστροφή του σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον έλεγχο της σειράς, αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα, τον τέταρτο. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και τους εαυτούς μας. Η σειρά δεν έχει τελειώσει, πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας και να γυρίσουμε στο ΣΕΦ για να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια, να παλέψουμε για τις πιθανότητές μας. Μας σταμάτησαν σε δυο επιθέσεις, ενώ προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τον Πρίντεζη έξω από τη ρακέτα, δεν θέλαμε να πάει η μπάλα εκεί. Είδε τον Μάντζαρη κι εκείνος ευστόχησε. Στη συνέχεια ο Σπανούλης έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο που τους έδωσε το μομέντουμ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ