ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Έχουμε συνείδηση για το ποιος είναι ο δρόμος μας"

Πασκουάλ: "Έχουμε συνείδηση για το ποιος είναι ο δρόμος μας"

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν συνείδηση για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν και επεσήμανε την σημασία να αγωνίζονται με συγκέντρωση οι παίκτες του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων, δήλωσε πως όλοι στο "τριφύλλι" έχουν συνείδηση για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν και επεσήμανε την σημασία να αγωνίζονται με συγκέντρωση οι παίκτες του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, αρχικά, σχολίασε τα εξής: "Πιστεύω ότι ήμασταν σοβαροί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Αποκτήσαμε διαφορά κι έγινε πιο εύκολο το παιχνίδι. Μπορέσαμε πάνω - κάτω να μοιράσουμε τα βάρη στους παίκτες μας κι από αύριο μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης".

Για την κούραση και για το ματς με την Μακάμπι που έρχεται: "Οι παίκτες και το επιτελείο έχουμε απόλυτη συνείδηση για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το να παίζεις συγκεντρωμένος και με ένταση είναι μία συνήθεια που θα πρέπει να την έχεις και να μην χάνεις ποτέ. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι ‘’Αν κάτι το κάνεις 21 μέρες συνεχόμενες γίνεται συνήθεια και σου βγαίνει μόνο του μετά’’. Τώρα είμαστε καλά όσον αφορά αυτό το κομμάτι, αλλά είναι εύκολο να το χάσεις"

Για την αυτοπεποίθηση που έχει ο Παναθηναϊκό: "Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε παίξει σ’ εκείνο το παιχνίδι καλά. Για διάφορους λόγους, επειδή ήταν πιο νωρίς. Αν και ακούγεται ως δικαιολογία θυμάμαι ένα απίστευτο κρύο. Πλέον κάνουμε πράγματα πιο γρήγορα, μας βγαίνουν εύκολα κι έχουμε κάποιες συνήθειες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση είμαστε πιο σίγουροι γι’ αυτό που θέλουμε κι εκτελούμε γρήγορα. Απαιτείται χρόνος για να βελτιωθεί η ομάδα. Με τον χρόνο γίνεσαι καλύτερος και τα καταφέρνουμε σιγά-σιγά".

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε πως: "Τα Τρίκαλα μας είχαν δυσκολέψει στον πρώτο γύρο. Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε καλό παιχνίδι, αλλά και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια και τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πήραμε διαφορά και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ