ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρέμβαση Γιαννακόπουλου για το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού

Παρέμβαση Γιαννακόπουλου για το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού την προσεχή Τετάρτη (25/11), τονίζοντας πως όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. "Είμαστε οι θεματοφύλακες...", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η συσπείρωση που παρατηρείται στον κόσμο του Παναθηναϊκού με αφορμή το ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης (25/11) είναι μεγάλη. Ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω γραπτής του δήλωσης:

" Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο ειρηνικό συλλαλητήριο ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Και όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του".

Θυμίζουμε πως λίγη ώρα νωρίτερα, επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε αναφερθεί στο θέμα τονίζοντας πως θα στηρίξει κι αυτή με τη σειρά της το συλλαλητήριο .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ