ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης

Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μέρα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Superfoods.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods, με τον έμπειρο τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συναντήθηκε εντός της ημέρας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με κύριο θέμα συζήτησης την κάκιστη εικόνα του "τριφυλλιού" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στη διάρκεια της σύσκεψης κορυφής που υπήρξε ο "Άρτζι" αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τον "ισχυρό άνδρα" του Παναθηναϊκού.

Η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του "τριφυλλιού" κράτησε μερικούς μόλις μήνες. Θυμίζουμε πως ο "Άρτζι" διαδέχθηκε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στο τελευταίο κομμάτι της περσινής αγωνιστικής περιόδου, μετά τη "σκούπα" από τη Λαμποράλ Κούτσα στα playoffs της EuroLeague. Καθοδήγησε τους "πράσινους" στα playoffs του πρωταθλήματος, ενώ φέτος ανέλαβε να "χτίσει" τον Παναθηναϊκό από την αρχή. Δεν έμεινε όμως για περισσότερα από τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τη συντριβή από τον Ολυμπιακό να φέρνει το "αντίο" από την ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, οι "πράσινοι" δοκιμάζονται την Παρασκευή (21/10, 20:00) εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Κόροιβο (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (εντός) για την EuroLeague. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις θα γίνουν μάλιστα σε διάστημα τριών ημερών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ