ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Τρομερό συναίσθημα"

Παππάς: "Τρομερό συναίσθημα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς μιλάει στο Sport24.gr για την επιστροφή του στη δράση, δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού και ανυπομονεί για το ματς στο ΟΑΚΑ με τη Μπαρτσελόνα.

Η στιγμή που περίμενε ο Νίκος Παππάς, οι φίλοι και η ομάδα του Παναθηναϊκού από τον περασμένο Μάιο, έφτασε καθώς στο ματς με το Λαύριο ο 25χρονος γκαρντ του “τριφυλλιού” πάτησε ξανά στο παρκέ.

Σε 12:50'' που αγωνίστηκε είχε 2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ωστόσο αυτοί οι αριθμοί έχουν πολύ μικρή σημασία, ειδικά για έναν παίκτη που ξέρει πώς να βάζει τη μπάλα στο καλάθι με πάρα πολλούς τρόπους. Το σημαντικό νέο είναι πως έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος μέσα από τη σκληρή δουλειά να παρουσιάσει ξανά το καλό του πρόσωπο το επόμενο διάστημα, ώστε να βάλει το δικό του λιθαράκι στα κρίσιμα παιχνίδια του “τριφυλλιού”.

Μετά και την όγδοη αγωνιστική της Basket League, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος στο Πρωτάθλημα και πλέον σκέφτεται το ματς της Παρασκευής (4/12), με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ ενώ ο Νίκος Παππάς μίλησε στο Sport24.gr για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αλλά και τη συνέχεια για τους “πράσινους”. “Ήταν τρομερό το συναίσθημα όταν ο προπονητής μου, μου είπε να μπω στο ματς.

Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό. Από τότε που ξεκίνησα να συμμετέχω στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, μετρούσα αντίστροφα και ήθελα από την πλευρά μου να προσφέρω στην ομάδα. Πλέον οι δύσκολες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν και θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερο για να βρω τον κανονικό μου ρυθμό”, ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτης του “τριφυλλιού” και συνέχισε:

“Σίγουρα θέλω λίγο χρόνο για να βρω τα πατήματα μου, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος και στο επίπεδο το οποίο επιθυμώ. Από κει και πέρα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που κάναμε κόντρα στο Λαύριο και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να δίνουμε δικαιώματα. Το θετικό είναι πως συνεχίζουμε αήττητοι στο Πρωτάθλημα αλλά δεν έχουμε χρόνο για λόγια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Μπαρτσελόνα που ακολουθεί”.

Η αναμέτρηση με τους “μπλαουγκράνα” φυσικά και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο υπογράμμισε και ο Παππάς, λέγοντας “η Μπαρτσελόνα με την Λοκομοτίβ είναι στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Γνωρίζουμε πως αυτά τα ματς είναι πάντα ξεχωριστά και φυσικά έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο αποτελούν πρόκληση για όλους μας οι αναμετρήσεις με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και είναι δεδομένο πως θέλουμε πάντα να βγαίνουμε νικητές από τέτοιες μάχες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα, πως είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι και στη συνέχεια της διοργάνωσης. Τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη μπροστά στον κόσμο μας και δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να ζήσω και πάλι από το παρκέ την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να μη χρειαστεί να λείψω ξανά από το γήπεδο και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ