ΜΠΑΣΚΕΤ

Παππάς: "O κόσμος έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας, καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους "

Παππάς: "O κόσμος έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας, καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους "

Μετά τη νίκη επί του Περιστερίου ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του στο παρκέ, προ πάντων για τους οπαδούς του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του, νίκησε το Περιστέρι και παρέμεινε αήττητος έπειτα από επτά αγώνες στην Basket League. Το χρέος προς τους οπαδούς του, πάντως, δεν το έκανε σύμφωνα με τον Νίκο Παππά. Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ θεωρεί ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους και αυτό είναι κάτι που το χρωστούν στους φιλάθλους τους που έχουν αγοράσει 10.000 κάρτες διαρκείας.

" Περιμέναμε να είναι ανταγωνιστικό το Περιστέρι. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουν τον κόουτς Πεδουλάκη που θα έχει καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον Λοτζέσκι και τον Θανάση. Κερδίσαμε απόψε και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας για να φανούμε έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια", τόνισε αρχικά ο Νίκος Παππάς, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της COSMOTE TV.

" Έχουμε καλό υλικό για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Υπάρχει διαφορά σε αγώνες της Euroleague και το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να παίζουμε σωστά. Να γυρίζουμε την μπάλα για να βρούμε ελεύθερα σουτ και να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας. Έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ