ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Βρήκα τον εαυτό μου ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό"

Παππάς: "Βρήκα τον εαυτό μου ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό"

Σε συνέντευξη που έδωσε, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο κομμάτι της επιστροφής του από τον τραυματισμό, πριν από δυόμιση χρόνια, το πάθος του και τον στόχο της επιστροφής στο Final Four της EuroLeague.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην Δέσποινα Καργάκου για τον τραυματισμό που έζησε πριν από δυόμιση χρόνια, τη μακρά αποκατάσταση και το πάθος του να επιστρέψει δριμύτερος στα παρκέ. Δεν περιορίστηκε βέβαια σε αυτά, αφού αναφέρθηκε επίσης στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods, τον στόχο της επιστροφής στο Final Four, ενώ απάντησε στην ερώτηση αν είναι γκρινιάρης.

Για τον τραυματισμό: " Είναι το πιο δύσκολο και ψυχοφθόρο κομμάτι στη δουλειά που κάνουμε. Περνούν πολλά από το μυαλό σου εκείνη την περίοδο. Πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά και ψυχολογικά, για να το διαχειριστείς και να το αντιμετωπίσεις. Ήμουν τυχερός γιατί χτύπησα στο τέλος της σεζόν και μεσολαβούσε το καλοκαίρι. Το πιο δύσκολο απ όλα είναι να κάθεσαι και να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να κάνουν προπόνηση και να παίζουν. Εγώ, ευτυχώς, αυτό δεν το έζησα πολύ γιατί, όπως σου είπα, ήρθε το καλοκαίρι, οπότε δεν ήμασταν σε αγωνιστική περίοδο.

Δεν είναι ακριβώς έξι μήνες το διάστημα απουσίας, τόσο το λέμε στην Ελλάδα. Επειδή όταν χτύπησα, το έψαξα αρκετά, στις ΗΠΑ θεωρούν ότι πρέπει να μείνεις εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έντεκα μήνες προκειμένου να επιστρέψεις, όπως ήσουν πριν. Εγώ μπήκα ίσως λίγο νωρίς, ίσως να βιάστηκα λίγο, ήμουν ανυπόμονος. Τον πραγματικό μου εαυτό πάντως, τον βρήκα μετά από ένα χρόνο".

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει: " Σε όλη τη διαδρομή αυτή που διαλέξαμε να κάνουμε επαγγελματικά, στον αθλητισμό, έχει καλές και κακές στιγμές. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές που δυσκολεύτηκα και απογοητεύτηκα. Δεν γίνεται όμως να είμαι αχάριστος, κάνω αυτό που αγαπάω. Οι αθλητές έχουμε αναγνωρισιμότητα και διάφορα άλλα καλά, οπότε τι άλλο να θέλουμε;".

Για την αγάπη του κόσμου: " Για μένα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο. Ξυπνούσα και κοιμόμουν με την εικόνα να παίζω στο ΟΑΚΑ. Τα λεφτά είναι ωραία, η φήμη, αλλά για μένα η πεμπτουσία όλου αυτού είναι η αγάπη του κόσμου. Όσα χρόνια θα είμαι ενεργός, θα προσπαθήσω να "αρπάξω" όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα".

Για το Final Four: " Αυτός είναι ο στόχος. Προφανώς κι έχει λείψει στον σύλλογο ή σ εμάς. Νομίζω ότι έχουμε κάνει μια καλή αρχή, έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Φέτος νιώθω ότι είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ".

Για το αν τον τρομάζει κάτι: " Ζούμε σε μια χώρα που η πολιτική κατάσταση είναι ιδιαίτερη, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αντιλαμβάνεσαι πως τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις για να βοηθήσεις την οικογένειά σου. Δεν επαναπαύομαι σε κάτι".

Για το αν είναι γκρινιάρης: " Νομίζω ότι δεν γκρινιάζω χωρίς λόγο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ