ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαπέτρου: "Χαρούμενος που είμαι εδώ"

Παπαπέτρου: "Χαρούμενος που είμαι εδώ"

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Κουβόπουλο από τη Media day του "τριφυλλιού" ενόψει της νέας σεζόν, αναφέρθηκε στη μετάβαση από τον Ολυμπιακό ενώ έβαλε ψηλά τον πήχη για την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα καθώς μπήκε στο... κλαμπ των παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα των "αιώνιων". Ο διεθνής φόργουορντ λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο Παγκόσμιο του 2019 με την Εθνική μας ομάδα, μίλησε στονSport24 Radio103,3 για τη νέα κατάσταση στην καριέρα του, την πορεία της προετοιμασίας του "τριφυλλιού" ενώ τόνισε πώς οι προσδοκίες θα είναι υψηλές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το επόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ώστε να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παπαπέτρου:

Για την πορεία της προετοιμασίας λίγες ημέρες πριν από τις επίσημες αναμετρήσεις:

" Όλα είναι πολύ καλά. Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε πολλά κομμάτια για τη χημεία μας, όλη η ομάδα μαζί μετά την επιστροφή μας από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Η ομάδα είναι πολύ καλή και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε".

Για τη σημασία του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου τόσο αγωνιστικά όσο κι εξωαγωνιστικά:

" Είναι πολύ σημαντικό τουρνουά και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει δείχνοντας την αγάπη του έμπρακτα. Είμαι σίγουρος πώς άπαντες γνωρίζουν την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειας του στον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, να σταθεί δίπλα μας ενόψει της νέας σεζόν και να στηρίξει ένα τουρνουά που θα γίνει θεσμός".

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας:

" Σίγουρα ο βαθμός δεν είναι τόσο υψηλός αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες όχι μόνο για εμάς. Από κει και πέρα θέλω πιστεύω πώς όταν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, θα το κάνουμε. Τουλάχιστον γι' αυτό θα δουλέψουμε σκληρά. Αυτή τη στιγμή δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο ο βαθμός ετοιμότητας αλλά να καταφέρεις να πάρεις τις νίκες. Είναι αυτές που παίζουν ρόλο τόσο στο νέοformatτηςEuroLeagueόσο και στηνBasket League.Έχουμε το χρόνο μπροστά μας, ώστε να βρούμε χημεία και να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε".

Για το γεγονός πώς σε νεαρή ηλικία θα έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό υποστήριξε:

" Είναι κάτι διαφορετικό. Σίγουρα μπαίνω σε ένα μικρό κλάμπ παικτών που έχουν κάνει αυτή τη μετάβαση από τη μία στην άλλη ομάδα. Νιώθω ευλογημένος και τυχερός. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Για την Εθνική ομάδα και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019:

" Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε πολλά άτομα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όλα τα παιδιά κράτησαν την ομάδα αήττητοι αφού στα προηγούμενα παράθυρα δεν είχαμε πάει οι παίκτες τηςEuroLeague.Κάναμε το καθήκον μας στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θέλαμε την πρόκριση και πετύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και για το Παγκόσμιο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ