ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, υπήρξε σκέψη να μην κατέβουμε"

Παπαπέτρου: "Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, υπήρξε σκέψη να μην κατέβουμε"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε πως όσο ήταν στον Ολυμπιακό υπήρξε η σκέψη οι ερυθρόλευκοι να μην αγωνιστούν σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με αφορμή την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε πως όσο ήταν στους ερυθρόλευκους υπήρξε η σκέψη οι Πειραιώτες να μην κατέβουν σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και τους ψηλούς στόχους που έχει με τους πράσινους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

"Δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε", δήλωσε ο 25χρονος διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "OPEN SPORT", όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση των ερυθρόλευκων από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η συνέντευξη του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Αλέξανδρο Ξενικάκη θα προβληθεί το Σάββατο (23/2, 12:50), ενώ ο διεθνής φόργουορντ μεταξύ άλλων μίλησε και για:

...το πώς τον υποδέχθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ: "Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό".

...τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη τριετία με την ομάδα του: "Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης".

... τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ