ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Ο τίτλος είναι πρόκληση"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στον τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (17/2, 17.00) και τόνισε ότι τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στα Δύο Αοράκια τον ΠΑΟΚ και οι πράσινοι θεωρούν πρόκληση την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο καθώς προπονητήθηκε κανονικά .

Μιλώντας για τον τελικό Κυπέλλου υποστήριξε:

" Είναι πρόκληση ένας τίτλος. Ανεξαρτήτως τοποθεσία και κόσμου πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Γνωριζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, ειδικά οι παίκτες που είναι πιο πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πάνω - κάτω ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη. Νομίζω η θέληση είναι το Νο. 1 και για εμάς και για εκείνους. Τεχνικά δεν θα αναλύσουμε τώρα τόσο πολύ το πλάνο μας. Η θέλησή μας και η επιθετικότητά μας θα είναι τα κλειδιά για την αναμέτρηση. Θέλουμε στην άμυνα να σταματήσουμε την καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ» και συνέχισε λέγοντας:

"Κάθε σεζόν ξεκινάει με τρεις τίτλους. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος που μπορείς να κερδίσεις. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μην το θεωρήσουμε δεδομένο, να μην θεωρήσουμε τίποτα εύκολο. Πρέπει να παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη, για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο".

Από την πλευρά του ο Σοκ Κιλπάτρικ πρόσθεσε:

" Πάντα είναι μία μεγάλη πρόκληση, κάθε τίτλος είναι πρόκληση, τόσο για εμάς όσο και για τους αντιπάλους μας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να φτάσει μέχρι τον τελικό και είναι σίγουρο πως θα έχουν μεγαλύτερη... δίψα από τα κανονικά επίπεδα. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ. Θέλουμε να κερδίσουμε τη νίκη, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε για να βελτιωθούμε".

Τέλος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

"Σίγουρα το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι το Κύπελλο. Τίποτα άλλο. Πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε και να παίξουμε σκληρά".

Για το βραβείο του MVP του ελληνικού All Star Game:"Είμαι πολύ χαρούμενος κατ' αρχάς. Για εμένα είναι πολύ μεγάλο. Το χρωστάω και στον κόσμο. Με κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί ο κόσμος βλέπει ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και προσπαθεί κάθε φορά. Μπορώ και δίνω αυτή τη χαρά σε αυτά τα παιδιά, σε αυτό το γήπεδο, σε γεμάτο γήπεδο. Είναι κάτι που με χαροποιεί".

Για τον Γιάννη, που θα είναι αρχηγός στο αμερικανικό All Star Game: "Σίγουρα, είναι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι θα είναι εξωπραγματικό το event. Αλλά από εκεί και πέρα αυτό θα είναι μια γιορτή του μπάσκετ. Έτσι όπως είναι το δικό μας All Star. Θα προσπαθήσει να περάσει υπέροχα και να το χαρεί με τον κόσμο".

Για τον προσωπικό του στόχου: "Να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, να δουλεύω πιο σκληρά και από εκεί και πέρα να κερδίζω. Τίποτα άλλο".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ