ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης στο Sport24.gr: "Ακόμα καλύτεροι και θα κερδίσουμε!"

Παπαγιάννης στο Sport24.gr: "Ακόμα καλύτεροι και θα κερδίσουμε!"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν μπορεί να… χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχασε το πρώτο ματς της σειράς με την Ρεάλ, αλλά μιλώντας στον απεσταλμένο του Sport24.gr Γιάννη Κουβόπουλο, εξηγεί γιατί δεν χάνει την πίστη του για break.

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της σειράς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μοιάζει ως το αντίπαλο δέος του Ουόλτερ Ταβάρες και ο παίκτης που μπορεί να βάλει στοπ στις παικτικές αρετές του σέντερ των Μαδριλένων.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Γιάννης Κουβόπουλος

Ο Ταβάρες τελείωσε το πρώτο ματς με 8 πόντους και 8 ριμπάουντ, την ώρα που ο Έλληνας σέντερ είχε μόλις 2 πόντους και 6 ριμπάουντ στην ήττα του Παναθηναϊκού με 72-75. Ο Παπαγιάννης προσπάθησε αρκετά κατά την διάρκεια των 19:19 λεπτών συμμετοχής που είχε στο ματς, αλλά η αλήθεια είναι πως και το ματς δεν του βγήκε, αλλά και δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης. Κάτι που έκανε ο Ίαν Βουγιούκας και έδωσε πάρα πολλές λύσεις.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με την απογοήτευση να είναι ξεκάθαρη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Παπαγιάνης μίλησε στο Sport24.gr για το τι πήγε στραβά, αποθέωσε τον… παλιό Ίαν Βουγιούκα, έκανε την αυτοκριτική του και τόνισε ότι κανείς στην ομάδα του δεν χάνει την πίστη για break αύριο το βράδυ (19/4) στην Μαδρίτη.

« Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Καταφέραμε να πάμε το ματς εκεί που θέλαμε, καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που τελικά μας κόστισαν» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης και πρόσθεσε « Το πλάνο μας ήτα ξεκάθαρο, νομίζω ότι το ακολουθήσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και γι αυτό καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς και να πάρουμε το προβάδισμα. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο, κυρίως το ξεκίνημά του, νομίζω ότι στην συνέχεια ήμασταν μέσα στο ματς. Κάναμε αυτά που έπρεπε. Στο τέλος όμως δεν διαχειριστήκαμε και εμείς σωστά τις καταστάσεις και η Ρεάλ με την εμπειρία της κατάφερε να πάρει το ματς και να κάνει το 1-0».

Τώρα το θέμα για τον Παναθηναϊκό και λόγω του ότι τα δύο ματς είναι πολύ.. κοντινά μεταξύ τους (μέσα σε 48 ώρες) είναι αν θα μπορέσει να ξεπεράσει την απογοήτευση της ήττας, ή αν θα δει τα όσα έγιναν ως ένα ισχυρό κίνητρο για να πεισμώσει ακόμα περισσότερο. « Δεν υπάρχει θέμα απογοήτευσης. Η απογοήτευση κρατάει όσο είμαστε στα αποδυτήρια. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο ματς. Όλοι κατάλαβαν ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε εδώ μέσα και αυτό θα κάνουμε. Υπάρχει τεράστια πίστη στην ομάδα και στους παίκτες μας».

Ευτυχώς ήταν καλά ο Ίαν

Πριν από την έναρξη της σειράς είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για το match up του Ταβάρες με τον Παπαγιάννη. Ο ίδιος έκανε την αυτοκριτική του. « Νομίζω ότι εγώ δεν τα πήγα καθόλου καλά. Γενικότερα. Ευτυχώς ο Ίαν ήταν πολύ καλός απέναντι στους αντίπαλους ψηλούς και μας βοήθησε πολύ. Εγώ πρέπει να δω στο βίντεο τα λάθη μου, τι δεν πήγε καλά και να εμφανιστώ καλύτερης την Παρασκευή το βράδυ».

Το αξίζει και ο κόσμος

Στο γήπεδο της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός είχε πολύ κόσμο στο πλευρό του. Κάτι που μπορεί να μην φάνηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και οι «πράσινοι» ήταν διασκορπισμένοι στις εξέδρες, αλλά οι φίλοι του «τριφυλλιού» ήταν και πάλι στην θέση τους. Ήταν και πάλι στις επάλξεις.

Ακόμα και μετά το ματς περίμεναν στην βροχή, έξω από το πούλμαν της ομάδας για να υποστηρίξουν τους παίκτες . « Πραγματικά δεν έχεις λόγια να πεις γι αυτόν τον κόσμο. Όπου και αν πάμε να παίξουμε είναι δίπλα μας. Αξίζει και με το παραπάνω να πετύχουμε κάτι καλό και γι αυτούς. Ακόμα και τώρα είναι έξω στην βροχή και μας χειροκροτούν και τραγουδάνε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ