ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης: "Καλύτεροι με Καλάθη και Παπαπέτρου"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ORANGE TROPHY 2019" / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βοήθησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να κερδίσει τον Προμηθέα Πατρών στον τελικό του "Orange Trophy" και εξήγησε πως η επικείμενη είσοδος των Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου στις προπονήσεις θα βοηθήσει σημαντικά το τριφύλλι. Η ατάκα του Δημήτρη Αγραβάνη για το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε του Προμηθέα Πατρών στον τελικό του "Orange Trophy", έστω κι αν παρατάχθηκε δίχως τον Νικ Καλάθη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι δύο διεθνείς του τριφυλλιού θα μπουν από τη Δευτέρα (16/9) στις προπονήσεις, γεγονός που κάνει τον Γιώργο Παπαγιάννη ακόμη πιο αισιόδοξο για τη συνέχεια, στο φινάλε της προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

" Είμαι λίγες μέρες με την ομάδα" δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο διεθνής σέντερ, που μπήκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ την Παρασκευή (13/9), για να προσθέσει: " Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο αμέσως επόμενο διάστημα, αφού θα μπουν στις προπονήσεις και ο Καλάθης με τον Παπαπέτρου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης, που ήταν ο πολυτιμότερος του Προμηθέα Πατρών, δήλωσε: " Η επιλογή μου να έρθω στον Προμηθέα ήταν η καλύτερη δυνατή. Ο προπονητής, ο πρόεδρος με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είμαι χαρούμενος. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σήμερα, ήμασταν λίγο άτυχοι, χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ στο τέλος. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι προσδοκίες φέτος είναι μεγάλες, δε νιώθω κάποια πίεση, έχω αρκετή εμπειρία από δύσκολες καταστάσεις στην καριέρα μου, έχουμε πολύ καλό προπονητή και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ