ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Το μπάσκετ μεγαλώνει, ίσως καλύτερα χωρίς αυτούς"

Παπαδόπουλος: "Το μπάσκετ μεγαλώνει, ίσως καλύτερα χωρίς αυτούς"

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για όσα αποφασίστηκαν και την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/7), με τις ομάδες να αποφασίζουν αναφορικά με την εικόνα που θα έχει το πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακολούθως, ο Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε για όσα αποφασίστηκαν για τη Λίγκα , αλλά και όσα έχουν συμβεί έως σήμερα.

" Είναι μια νίκη του ελληνικού μπάσκετ", ήταν η πρώτη ατάκα του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ , ο οποίος συνέχισε: " Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο δυσφήμησης και απαξίωσης του προϊόντος, του πρωταθλήματος γενικότερα. Μία ασέβεια προς τους ανθρώπους, που αγαπούν το άθλημα και δίνουν χρήματα από την τσέπη τους. Αυτό το βλέπουμε σήμερα με τη σύμπραξη ομάδων. Είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι το μπάσκετ πεθαίνει. Εγώ, έχω να τους πω ότι το μπάσκετ είναι εδώ. Το μπάσκετ μεγαλώνει και ίσως χωρίς αυτούς να είναι καλύτερα".

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με τη φράση "οργανωμένο σχέδιο" απάντησε πως " αφήνω τον φίλαθλο κόσμο να καταλάβει". Ενώ κατέληξε, εξηγώντας πως "αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα εδώ, για να προστατεύει τους νόμους και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν το άθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ