ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υπό διωγμόν"

Παπαδόπουλος: "Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υπό διωγμόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο κατά την "πρώτη" του Παναθηναϊκού Superfoods, μιλώντας για την ομάδα που "χτίστηκε" το καλοκαίρι, αλλά και το μεγαλύτερο πρόβλημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το "παρών" στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods για τη νέα σεζόν έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους για όσα φέρνει η φετινή αφετηρία.

" Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε το καλύτερο δυνατό από την πλευρά της διοίκησης με βάση τα δεδομένα της εποχής. Δεν είναι καλό να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε να κάνουμε κουβέντα για στόχους. Ό,τι είναι θα φανεί στο γήπεδο. Το είδαμε και πέρσι. Αρχίσαμε κάπως νωθρά και όλοι είδατε την κατάληξη. Η διοίκηση, λοιπόν, κάνει το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό εδώ και πάρα πολλά χρόνια", σημείωσε αρχικά πριν σταθεί στο πιο σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τους παράγοντες των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων:

" Θα ήθελα να αναφέρω ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα πρέπει να βρει τρόπους ώστε να προστατεύσει το προϊόν. Το μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο ώστε να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του. Βλέπετε τι γίνεται στις άλλες λίγκες που ενδιαφέρονται για το δικό τους καλό. Πλέον το μέλημα των νέων παικτών είναι να μπει ΝΒΑ out στα συμβόλαιά τους. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υπό διωγμόν και όποιος δεν το βλέπει, δεν έχει ιδέα τι του γίνεται. Είμαι 25 χρόνια στον χώρο και βλέπω τις εξελίξεις με μεγάλη μου λύπη. Σε 3 χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι λίγκα τέταρτης κατηγορίας".

Ενώ αναφορικά με την Εθνική Ομάδα, σημείωσε πως " είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ. Ίσως το πιο σημαντικό από τη στιγμή που ενώνει τους Έλληνες φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ