ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Περιμένω τις αθλητικές Αρχές"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθύνον σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος στάθηκε στην αποχώρηση του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως περιμένει την αντίδραση των αθλητικών Αρχών.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλου, υποστήριξε ότι αυτό το κάνουν οι ερυθρόλευκοι "για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου.

Τα κυριότερα αποσπάσματα από όσα είπε: "Κοιτάξτε. Όλοι έχουμε μία έκπληξη γι' αυτό που συνέβη. Προσπαθούν να βρουν κάποια δικαιολογία για αυτό που έγινε. Αφού δεν μπόρεσαν να την βρουν στην ατμόσφαιρα, που ήταν υποδειγματική, προσπαθούν να το ρίξουν κάπου αλλού και συγκεκριμένα στη διαιτησία. Σε μία τέτοια αντιπαλότητα, την οποία γνωρίζουμε, οι περισσότεροι αγώνες δεν θα έπρεπε καν να αρχίζουν, γιατί όλοι βλέπουμε με πράσινα και κόκκινα γυαλιά. Όταν δεν σεβόμαστε τους παίκτες και τους αντιπάλους μας και μετράμε τα φάουλ, δεν θα τελείωνε κανένα ματς. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο σήμερα. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Κι εμείς χάσαμε με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ. Είναι τυπικά παιχνίδια έδρας, στα οποία όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θα περιμένω να δω πώς θα το αντιμετωπίσουν οι αθλητικές αρχές, γιατί αν είναι να πετάμε λευκή πετσέτα κάθε φορά που χάνουμε, αυτό θα παραπέμπει σε άλλο σπορ".

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο video που ακολουθεί

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ