ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδάκης: "Είχα μεγάλο άγχος, αλλά με βοήθησε ο Τζόρτζεβιτς"

Παπαδάκης: "Είχα μεγάλο άγχος, αλλά με βοήθησε ο Τζόρτζεβιτς"
STOLISVAGGELIS

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού είναι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για το "τριφύλλι". Για κάποιον όμως, είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της ζωής του. Ο Κώστας Παπαδάκης έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα κι εν συνεχεία μίλησε στον Sport24 Radio 103.3

Αν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αυτό είναι -δίχως αμφιβολία- το ντεμπούτο του Κώστα Παπαδάκη. Ο 17χρονος γκαρντ πήρε την πρώτη γεύση από την ανδρική ομάδα των "πρασίνων", αγωνιζόμενος για 2'01'' κόντρα στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σημείωσε ένα τρίποντο, μοίρασε μία ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο.

Αφού πήρε την πρώτη... κρυάδα (λόγω άγχους) εν συνεχεία μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τα συναισθήματά του απ όσα έζησε απόψε (1/11) στο παρκέ του ΟΑΚΑ. " Είχα μεγάλο άγχος. Παίζω σε μία από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι την καλύτερη. Μπήκα μέσα και έκανα ότι μπορούσα. Έτυχε και έβαλα ένα τρίποντο και έβγαλα μια ασίστ", δήλωσε αρχικά ο 17χρονος γκαρντ, που το καλοκαίρι μεταγράφηκε από την Triple Crown (ακαδημία της οποίας συνιδρυτής είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης), πριν προσθέσει πως " οι συμπαίκτες μου είπαν να μπω δυνατά και να παίξω άμυνα".

Όσο για τον ρόλο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στα πρώτα του λεπτά στην ανδρική ομάδα; " Είναι μεγάλος προπονητής ο Τζόρτζεβιτς. Με βοήθησε ψυχολογικά. Ξέρει πως είναι η κατάσταση όταν είσαι μικρός. Με βοήθησε προκειμένου να μπω δυνατά", τόνισε πριν "πνιγεί" στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων, έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ