ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ζημιά" για Μήτογλου

Παναθηναϊκός: "Ζημιά" για Μήτογλου

Σοβαρότερος απ' ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Ντίνου Μήτογλου ο οποίος υπέστη θλάση στον ελάσσων στρογγύλο μυ και κάκωση κάτω γληνοβραχιόνιου συνδέσμου του δεξιού ώμου και θα απουσιάσει για χρονικό διάστημα 10-15 ημερών.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο άτυχος της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Γκραν Κανάρια για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς υπέστη θλάση στον ελάσσων στρογγυλό μυ και κάκωση κάτω γληνοβραχιόνιου του δεξιού ώμου με αποτέλεσμα να απουσιάσει μίνιμουμ 10-15 ημέρες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είχαν κάνει λόγο για μία απλή κάκωση έπειτα από το σκληρό φάουλ που του έκανε ο Κιμ Τιλί, στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα. Ο διεθνής φόργουορντ δεν πέρασε ξανά στο παρκέ όμως δεν φαινόταν να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Μήτογλου πάντως αναμένεται να απουσιάσει τουλάχιστον 10-15 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει από τα παιχνίδια της EuroLeague κόντρα στην Νταρουσάφακα στην Πόλη και με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος και για τους αγώνες της Basket League με το Ρέθυμνο εκτός έδρας και τον Πανιώνιο εντός. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μήτογλου θα κάνει δρόμο για να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για τις 17/3.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός θα γίνουν τη Δευτέρα (4/3) λεπτομερέστερες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του προβλήματος.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ