ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ζαγκλής και Μπερτομέου στο ΟΑΚΑ για το "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Παναθηναϊκός: Ζαγκλής και Μπερτομέου στο ΟΑΚΑ για το "Παύλος Γιαννακόπουλος"
FIBA

Ο Ανδρέας Ζαγκλής και ο Τζόρντι Μπερτομέου θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ το επόμενο διήμερο, για να τιμήσουν την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διοργανώνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν το "Παύλος Γιαννακόπουλος" προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του ιστορικού παράγοντα του συλλόγου. Αυτή τη φορά, με την παρουσία της Φενέρμπαχτσε, της Αρμάνι Μιλάνο και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μεταξύ των σπουδαίων προσωπικοτήτων που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το διήμερο, το "παρών" θα δώσουν τόσο ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, όσο κι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Οι δύο άνδρες θα παρακολουθήσουν από κοντά τα φιλικά παιχνίδια, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και το τελετουργικό που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Μαρτίου.

Πέραν αυτών, θυμίζουμε ότι στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" το τριφύλλι θα παρουσιάσει τις νέες εμφανίσεις του, αλλά και το " Jumbotron" που έχει τοποθετηθεί στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

(16:45) Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο

(19:00) Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

(15:45) Μικρός Τελικός

(18:00) Μεγάλος Τελικός

Photo Credits: FIBA

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ