ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λάνγκφορντ, Λάσμε, Λοτζέσκι και με... τρελαμένο Κιλπάτρικ στην Λήμνο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λάνγκφορντ, Λάσμε, Λοτζέσκι και με... τρελαμένο Κιλπάτρικ στην Λήμνο

Με τρεις σημαντικές απουσίες πήγε στην Λήμνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και με έναν Σον Κιλπάτρικ που έχει... τρελαθεί με τους "πράσινους" οπαδούς (VIDEO).

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι ενθουσιασμένος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και δεν το κρύβει. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε άναυδος από την υποδοχή που επιφύλαξαν στην αποστολή των "πράσινων" στη Λήμνο περίπου 100 οπαδοί της ομάδας, κάτι που φρόντισε να απαθανατίσει και ο ίδιος με video που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

" Δεν με νοιάζει που θα πάτε ανά τον κόσμο, αλλά δεν πρόκειται να βρείτε ποτέ οπαδούς σαν αυτούς", έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος χρησιμοποίησε μάλιστα και μία ελληνική λέξη για να περιγράψει τι συνέβη στο αεροδρόμιο της Λήμνου νωρίς το απόγευμα: " Πανδαιμόνιο"! Παρεμπιπτόντως, ο Κιλπάτρικ θα κάνει στον αυριανό αγώνα με τον Ήφαιστο (21/1, 15:00) την τρίτη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν τρεις παίκτες, πέραν του Έιντριαν Πέιν, ο οποίος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Ο λόγος για τους Κιθ Λάνγκφορντ, Στεφάν Λάσμε και Ματ Λοτζέσκι.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αμερικανός γκαρντ:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ