ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ για να κλείσει το φύλλο αγώνα

O Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ για να κλείσει το φύλλο αγώνα
V.STOLIS

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε σύσσωμη στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όπου θα ανοίξει και θα κλείσει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League.(VIDEO).

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League θα συνταχθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όπου ήδη έφτασε η αποστολή των πρασίνων με επικεφαλής τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Οι παίκτες και ο Ρικ Πιτίνο μάλιστα αποφάσισαν να βρεθεί σύσσωμη η ομάδα τους στα γραφεία του Συνδέσμου και όχι μόνο πέντε παίκτες της, θέλοντας να δείξουν και με αυτόν τον τρόπο πως σέβονται τους κανόνες και τους φορείς. Ύστερα από αυτή την απόφαση στον ΕΣΑΚΕ το "παρών" έδωσαν τόσο οι παίκτες, όσο και το προπονητικό επιτελείο του τριφυλλιού, ενώ λίγο μετά στον ΕΣΑΚΕ έφτασαν και οι διαιτητές Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου.

O Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ για να κλείσει το φύλλο αγώνα
V.STOLIS

Θυμίζουμε πως στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας το φύλλο αγώνα να συνταχθεί του ΕΣΑΚΕ, ενώ η πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε για την απόφασή της να βρεθεί σύσσωμη η ομάδα της και μέσω Twitter.

Η παρουσία της ομάδας του Παναθηναϊκού στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ήταν ολιγόλεπτη, καθώς μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης για αυτούς διαδικασίας , οι πράσινοι αποχώρησαν.

Photo credits: V. Stolis

Δείτε το video από την άφιξη των πρασίνων στον ΕΣΑΚΕ:



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ