ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο τεχνικό επιτελείο του Πιτίνο ο Καλαϊτζής

Παναθηναϊκός: Στο τεχνικό επιτελείο του Πιτίνο ο Καλαϊτζής
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Καλαϊτζής είναι πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, σε μία ανταμοιβή της δουλειάς του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος γκαρντ του Παναθηναϊκού - και άλλοτε διεθνής με την Εθνική Ελλάδος - είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού από το 2016.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ από τη Νίκη Βόλου, πριν ενταχθεί στον Πανιώνιο σε ηλικία 18 ετών το 1994. Η καριέρα του πάντως έχει χαρακτηριστεί από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1997 έως και το 2006, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 2 EuroLeague, πριν αποχωρήσει με προορισμό τον Άρη (2006-2008), για να ακολουθήσουν ο Πεναλλήνιος, ο Κολοσσος και ο Δούκας.

Ο Καλαϊτζής υπήρξε ακόμα μέλος όλων των εθνικών ομάδων, από επίπεδο Παίδων έως και Ανδρών, ενώ ήταν ο έκτος παίκτης της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1995 που διοργανώθηκε στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ