ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προσέχει για να έχει ο Παπαγιάννης

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ντέρμπι, κι ο Ρικ Πιτίνο σκέφτεται να τον αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον Ήφαιστο (9/12, 19:00) για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόσο γιατί αποδείχθηκε ψύχραιμος στο φινάλε του σαρανταλέπτου και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όσο και γιατί έβγαλε σπουδαίες άμυνες στο έξτρα πεντάλεπτο -με κυριότερη αυτή στον Βασίλη Σπανούλη, που "κλείδωσε" τον άσο για το τριφύλλι.

Πέρα από αυτό όμως, ο διεθνής σέντερ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι. Στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου γύρισε τον αριστερό αστράγαλο, αλλά συνέχισε να βρίσκεται στο παρκέ, βοηθώντας σημαντικά στην επικράτηση των πρασίνων.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην EuroLeague μέσα στον Δεκέμβριο είναι... βουνό (Μπαρτσελόνα εκτός, Φενέρμπαχτσε εντός, Μακάμπι εκτός, Ρεάλ Μαδρίτης εντός), ο Ρικ Πιτίνο προσανατολίζεται να τον αφήσει εκτός από τον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου (9/12, 19:00) για να τον προφυλάξει. Ο διεθνής σέντερ έκανε θεραπεία την Κυριακή, η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει ανησυχία εν όψει της μονομαχίας με την Μπαρτσελόνα σε πέντε μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ