ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Τζέικομπ Γουάιλι

EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε ο Τζέικομπ Γουάιλι, που ανοίγει τον κύκλο των μεταγραφών για το καλοκαίρι του 2019 (VIDEO).

Την πράσινη φανέλα με τα έξι αστέρια θα φοράει τη σεζόν 2019/20 ο Τζέικομπ Γουάιλι, ο οποίος έγινε η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ . Ο 24χρονος Αμερικανός που αγωνίζεται στις θέσεις της φροντ λάιν αποχαιρέτησε τη Γκραν Κανάρια, με την οποία έπαιξε για πρώτη φορά στην EuroLeague, ώστε να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει στην Αθήνα σημαντικότερες διακρίσεις. Οι επαφές των τελευταίων ημερών κατέληξαν σε συμφωνία και η ρακέτα των πράσινων αποκτά πλέον περισσότερη αθλητικότητα με έναν δυναμικό, undersized σέντερ.

Ο Γουάιλι γεννήθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, έχει ύψος 2μ.04, ήταν undrafted το 2017, έπαιξε στους Μπρούκλιν Νετς, την Λούντβιχσμπουργκ, τους 36ers της Αδελαΐδας και έκλεισε τη σεζόν 2018/19 στη Γκραν Κανάρια. Σε επτά αγώνες στη διοργάνωση είχε 10 πόντους από 63.3% στο δίποντο και 80% στις βολές, 2.6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ ανά 21:38 συμμετοχής, ενώ απέναντι στον Παναθηναϊκό έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με 16 πόντους από 6/10 δίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 μπλοκ σε 26:59.

Με τον Γιώργο Παπαγιάννη "δεμένο" και με δεδομένη την επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας να κρατήσουν τον Ίαν Βουγιούκα με νέο, μονοετές, συμβόλαιο το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση του Τζέιμς Γκιστ που είναι φέτος το καλοκαίρι free agent. Η υπόθεσή του φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει, πάντως, άμεσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ