ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πλήρης στη Λάρισα με στόχο το φρεσκάρισμα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Λάρισα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (3/11, 17:45), με τον Νίκο Παππά να έχει ακολουθήσει την αποστολή στη θεσσαλική πόλη.

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν πέρασε. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Μόσχα από τη Χίμκι αλλά νίκησε την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ και σήμερα στις 18:45 θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης με στόχο ο Αργύρης Πεδουλάκης να φρεσκάρει τους πιο καταπονημένους του παίκτες και να δοκιμάσει κάποιους που δεν είχαν έως τώρα πρωταγωνιστικούς ρόλους και σημαντικές αρμοδιότητες.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν πλήρεις στη Θεσσαλία, στην οποία βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου, με τον Νίκο Παππά να ακολουθεί την αποστολή καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, που αναμένεται να χρησιμοποιήσει για λίγα λεπτά τον Νικ Καλάθη, όπως έκανε δηλαδή και στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League 2019/20 με αντίπαλο τον Άρη.

Η Λάρισα, από την άλλη, θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση που θα την βοηθήσει να βελτιώσει την εικόνα της, σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη και ακριβώς μετά από την ήττα στο Αιγάλεω από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων που δεν της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ