ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παλεύει για τον Κιλπάτρικ!

Chicago Bulls' Sean Kilpatrick (0) passes the ball over Orlando Magic's Shelvin Mack (7) during the second half of an NBA basketball game, Friday, March 30, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Chicago Bulls' Sean Kilpatrick (0) passes the ball over Orlando Magic's Shelvin Mack (7) during the second half of an NBA basketball game, Friday, March 30, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες ώστε ν' αποκτήσει τον Αμερικανό γκαρντ, Σον Κιλπάτρικ.

Η ανάγκη ενίσχυσης που έχει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι εμφανής, όπως είχε υπογραμμίσει και ο Ρικ Πιτίνο στο πρώτο του ματς με τους "πράσινους" κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Η εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό δείχνει να είναι επιτακτική ανάγκη η προσθήκη (τουλάχιστον μία) και για τον λόγο αυτό η ομάδα του "τριφυλλιού" προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τον Σον Κιλπάτρικ.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ αλλά όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες είχε παρατηρηθεί σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τόσο στο οικονομικό όσο και στο γεγονός πώς έχει σε προτεραιότητα το ΝΒΑ, με συνέπεια ο πρώην παίκτης των Chicago Bulls να είναι αρνητικός.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι μια δύσκολη περίπτωση, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι "πράσινοι" κάνουν προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής με τον 29χρονο γκαρντ και να τον πείσουν να φορέσει τα πράσινα, ώστε ο Παναθηναϊκός να προσθέσει μία σημαντική λύση στο ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη EuroLeague.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ