ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Τόμας υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για δύο ακόμη χρόνια θα φοράει ο ΝτεΣον Τόμας, με το "τριφύλλι" να ανακοινώνει την παραμονή του 27χρονου φόργουορντ.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μέχρι το 2021 θα βρίσκεται ο ΝτεΣον Τόμας, όπως ανακοίνωσαν οι νταμπλούχοι το πρωί της Τρίτης (2/7). Οι διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο φόργουορντ ήταν σε καλό δρόμο τις τελευταίες ημέρες, με τη συμφωνία να επιτυγχάνεται και τον παίκτη να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την παραμονή του Ντεσόν Τόμας στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε για τον ΝτεΣτον Τόμας, ο οποίος φέτος είχε 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ στην Euroleague, με τους αριθμούς του στην Basket League να είναι ελαφρώς καλύτεροι (13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ).

Οι "πράσινοι" δεν σταματούν εδώ βέβαια, αφού είναι έτοιμοι να υπογράψουν τον Μπεν Μπεντίλ . Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, με τη συμφωνία να είναι προ των πυλών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ