ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Στρέλνιεκς ζητάει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της περιφέρειας, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να απασχολεί το "τριφύλλι". Ψάχνει δύο παίκτες για το "2" και το "3" ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Η εβδομάδα που διανύουμε φέρνει αρκετές εξελίξεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος κινείται για να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα -κυρίως σε ό,τι αφορά στους ξένους. Οι "πράσινοι" έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις και την παραμονή του ΝτεΣον Τόμας , την ώρα που παίκτες του "τριφυλλιού" θα πρέπει να θεωρούνται επίσης οι Τζέικομπ Ουάιλι και Μπεν Μπεντίλ .

Δεδομένου λοιπόν ότι η εικόνα της front line είναι σχεδόν ολοκληρωμένη (σ.σ.: δεν αποκλείεται να προκύψει μια ακόμη λύση για το "5", που θα αφορά σε γηγενή παίκτη -με φαβορί τον Ίαν Βουγιούκα), οι νταμπλούχοι επικεντρώνονται στην περιφέρεια.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναζητά έναν παίκτη για το "2" και έναν που θα μπορεί να παίξει τόσο στο "2" όσο και στο "3", με βασικό κριτήριο για αμφότερες περιπτώσεις το καλό περιφερειακό σουτ. Κάπως έτσι, προέκυψε η περίπτωση του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος γκαρντ προτάθηκε πριν από μερικές ημέρες, δείγμα του ότι δεν έχει διαγράψει οριστικά την πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα, για τον αιώνιο αντίπαλο.

Στη διετία που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, το κασέ του ήταν κοντά στις 900.000 ευρώ, διεκδικώντας πλέον ακόμη μεγαλύτερο ποσό -έστω και λίγο. Ο παίκτης βρίσκεται στην αγορά με... τιμή εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις το 1.000.000 ευρώ, ποντάροντας στην εμπειρία που διαθέτει από την EuroLeague και το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ (42.5% ποσοστό καριέρας στην EuroLeague στο τρίποντο).

Οι "πράσινοι" έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις ημέρες λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εφήβων της Κρήτης. Από την στιγμή βέβαια που στον... χορό των συζητήσεων είναι επίσης η Βαλένθια με τη Χίμκι καθιστά σαφές πως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, ούτε μπορεί να "τελειώσει" εν μία νυκτί.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εξετάζουν, παράλληλα, κι άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί για τις δύο θέσεις της περιφέρειας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ