ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σαντ - Ρος στο Super Cup

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα για το Super Cup. Παρών κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Με γεμάτη φαρέτρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Super Cup της Basket League, αφού τόσο ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος όσο και ο Λευτέρης Μποχωρίδης προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες από διάστρεμμα, πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Ζάλγκιρις στο τουρνουά της EuroLeague, αλλά έκτοτε έκανε θεραπείες και προφυλάχθηκε στα επόμενα φιλικά.

Πλέον, είναι απολύτως υγιής κι έτοιμος να αποτελέσει βασικό κομμάτι στο rotation του τριφυλλιού στην εκκίνηση της σεζόν και τη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο 26χρονος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Το πρόβλημα δεν ήταν όμως σοβαρό, έμεινε προληπτικά εκτός από το φιλικό με την ΑΕΚ κι είναι κι αυτός έτοιμος για να βοηθήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ