ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Πιτίνο για νίκη 8αδας κόντρα στη Μπασκόνια

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπασκόνια (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ρικ Πιτίνο να ελπίζει να ξεκινήσει τη νέα εποχή του με νίκη.

Ο Ρικ Πιτίνο κάνει ντεμπούτο σήμερα (28/11) και στον Παναθηναϊκό γιορτάζουν, ελπίζοντας ότι η αύρα του θα βοηθήσει αρχικά στον αγώνα με τη Μπασκόνια (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και εν συνεχεία μέσα στην σεζόν.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με το "πράσινο" κοινό να σκοπεύει να αποθεώσει τον Αμερικανό τεχνικό. Την ίδια στιγμή βέβαια ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μείνει στην γιορτή, παρά επιθυμεί να πάρει και τη νίκη κόντρα στους μαχητικούς Βάσκους, προκειμένου να τρέξει το πρώτο σερί τριών νικών στην διοργάνωση την φετινή σεζόν.

Οι "πράσινοι" δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, σε αντίθεση με τη Μπασκόνια, που θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Τζάισον Γκρέιντζερ (ρήξη αχίλλειου τένοντα) και Πατρίτσιο Γκαρίνο (ρήξη χιαστού), αλλά παρόλα αυτά παραμένει επικίνδυνη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει το Φενέρμπαχτσε - Χίμκι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πάντως με πολλές απουσίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Φενέρμπαχτσε - Χίμκι 19:45

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια 20:00

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις 21:00

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 21:00

Μακάμπι - Βιλερμπάν 21:05

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ