ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με 1€ γενική είσοδο κόντρα στον Ιωνικό

Παναθηναϊκός: Με 1€ γενική είσοδο κόντρα στον Ιωνικό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, ορίζοντας στο 1€ την τιμή του εισιτηρίου (γενική είσοδος) για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας (16/11, 19:00).

Μετά το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα δώσει ακόμη ένα στο γήπεδό του, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας (16/11, 19:00). Οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν τους μπλε, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως αυτή στην οποία θα τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Πώς; Ορίζοντας στο 1€ τη γενική είσοδο, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και οικογένειες να δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το "παρών" το Σάββατο στο γήπεδο με τις οικογένειές τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό Affidea (16/11, 17.00), στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί "Η Γιορτή του Παιδιού"!

Θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20/11), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ όρισε γενική είσοδο 1 € για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Παράλληλα, το PAOSHOP κάνει μια μεγάλη προσφορά για τους μικρούς μας φίλους παρέχοντάς τους εντυπωσιακή έκπτωση στις επίσημες φετινές παιδικές εμφανίσεις της ομάδας μας (μαζί με το shorts) στην τιμή των 49,00€ αντί της αρχικής τιμής των 64,90€"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ