ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ματς-κλειδί στην Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δίνει κρίσιμο αγώνα σήμερα (11/1) στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ξέροντας ότι με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την σταθεροποίησή του στην 8αδα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σήμερα (11/1) στην Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) τον Γολγοθά του στην EuroLeague , που περιλαμβάνει 7 εκτός έδρας ματς στις επόμενες 9 αγωνιστικές .

Οι "πράσινοι" έχουν δύσκολο έργο κόντρα στους φορμαρισμένους Καταλανούς, που προέρχονται από ένα σπουδαίο "διπλό" στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι. Δεδομένου όμως ότι η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα με ίδιους στόχους, στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει σε θέση ισχύος στην προσπάθειά τους να κλειδώσουν μία θέση στην πρώτη 8αδα της EuroLeague.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ με τη Μακάμπι (19:00), όπου ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρει απέναντί του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον - και για τον Παναθηναϊκό - έχει ο αγώνας της Μπάγερν με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι (19:00)

Μπουντούτσνοστ - Νταρουσάφακα (20:00)

Μπασκόνια - Γκραν Κανάρια (21:30)

Μπάγερν - Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (22:00)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ