ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι, με υποσημείωση για αποζημίωση

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι, με υποσημείωση για αποζημίωση

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι του οποίου ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. "Δύο επιλογές αν δεν διεξαχθεί ο αγώνας" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο ματς της σειράς με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο γύρο των playoffs της Basket League 2018/19, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα της Δευτέρας (20/5 στις 19:00). Όπως αναφέρεται, μάλιστα, σε περίπτωση μη διεξαγωγής της μεγάλης αναμέτρησης οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν δύο επιλογές. Είτε να δοθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου τους προς ενίσχυση του Ερασιτέχνη, είτε να αποζημιωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκού:

" ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (17/5) η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης τωνPlayoffsτου πρωταθλήματος τηςBasketLeagueμε αντίπαλο τονΟλυμπιακόστοΟΑΚΑ (20/5, 19.00).

Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα παρέχεται στους φιλάθλους μας η δυνατότητα παραχώρησης του αντιτίμου του εισιτηρίου προς ενίσχυση τουΠαναθηναϊκού Α.Ο.,κατόπιν δικής τους συναίνεσης κατά τη διαδικασία της αγοράς του. Σε περίπτωση μη συναίνεσης το αντίτιμο θα επιστραφεί.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας με τους κάτωθι τρόπους:

· Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

· Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

· ΤηνΔευτέρα 20/510.00 με 18.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου«Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

· ΤηνΔευτέρα 20/5θα λειτουργούν από τις 16.00 μέχρι τις 19.00 τα εκδοτήρια τουΟΑΚΑκαι θα διαθέτουν εισιτήρια για τον αγώνα με τονΟλυμπιακό.Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στοParking 5.

· ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικάκαι ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σαςαποκλειστικάμε τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

· Παιδιά άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο.

· ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά τουΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ