ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κράτησε τον Βουγιούκα

Παναθηναϊκός: Κράτησε τον Βουγιούκα

Ο Παναθηναϊκός κράτησε στο ρόστερ του τον Ίαν Βουγιούκα, ανανεώνοντας για την επόμενη σεζόν το συμβόλαιο του 34χρονου σέντερ.

Ο Ιαν Βουγιούκας θα φοράει τα πράσινα και την επόμενη σεζόν. Ο 34χρονος σέντερ ήρθε σήμερα (25/7) σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στους "πράσινους" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας βάθος στην φροντ-λάιν που θα έχει να διαχειριστεί ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Την σεζόν 2018/19 ο Βουγιούκας βοήθησε αρκετά με την εμπειρία του κάτω από τα δύο καλάθια, κάτι που έπαιξε ρόλο και στην επιθυμία του "Άρτζι" να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Έπαιξε σε 21 αγώνες στην EuroLeague, όπου είχε απολογισμό 4,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με ποσοστό 60,7% στα δίποντα και με 75% από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Μετά την παραμονή του Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός έχει πλέον έξι παίκτες για τις θέσεις της φροντ-λάιν, με τους Ντεσόν Τόμας, Ντίνο Μήτογλου, Μπεν Μπέντιλ να καλύπτουν το "4" και τους Γιώργο Παπαγιάννη, Τζέικομπ Γουάιλι και τον 34χρονο σέντερ να υπολογίζονται για το "5".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ