ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Μπαρτσελόνα για την επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Μπαρτσελόνα για την επιστροφή στις νίκες
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει χτίσει πλέον ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την Basket League και ελπίζει ότι το μομέντουμ θα τον βοηθήσει προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες στην EuroLeague στον σημερινό (21/11) αγώνα με τη Μπαρτσελόνα (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι "πράσινοι" έχουν δύσκολο έργο κόντρα στους φορμαρισμένους Καταλανούς του παλιού τους γνώριμου, Κρις Σίνγκλετον, ωστόσο ξέρουν ότι δεν έχουν περιθώριο για περαιτέρω εντός έδρας απώλειες μετά την ήττα από την Ζάλγκιρις πριν από μερικές εβδομάδες για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει την τύχει να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, κάτι που του δίνει το περιθώριο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 12αδα στον πρώτο αγώνα της δεύτερης... διαβολοβδομάδας της EuroLeague.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Χίμκι υποδέχεται τη Μπουντούντσνοστ ελπίζοντας να επιστρέψει στις νίκες, η ΤΣΣΚΑ την Ζάλγκιρις - σε μία επανάληψη του μικρού τελικού του Final Four της περσινής σεζόν - και η Αρμάνι Μιλάνο την Μπασκόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Χίμκι - Μπουντούτσνοστ (19:00)

ΤΣΣΚΑ - Ζάλγκιρις (19:45)

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (21:00)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ