Παναθηναϊκός: Η αφιέρωση στους Γιαννακόπουλους μέσω Τ-shirt

Τέσσερις φίλοι του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν από τη Ρόδο στο Κάουνας με το τσάρτερ της ομάδας και έστειλαν το δικό τους ευχαριστήριο μήνυμα στην οικογένεια Γιαννακόπουλων, μέσα από ένα ξεχωριστό μπλουζάκι.

Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξαν τέσσερις φίλοι του Παναθηναϊκού για να ευχαριστήσουν την οικογένεια Γιαννακόπουλων, στο ταξίδι μαζί με την ομάδα τους για το Κάουνας, εκεί που το βράδυ της Τρίτης (19/11) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις.

Η "πράσινη" παρέα αποφάσισε να τυπώσει, να φορέσει και να φωτογραφηθεί με μπλουζάκια, τα οποία σχημάτιζαν ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους Παύλο, Θανάση, Κώστα και φυσικά τον τωρινό διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι τέσσερις αυτοί φίλοι του "τριφυλλιού" ταξίδεψαν από τη Ρόδο στο Κάουνας για να στηρίξουν την ομάδαα τους, ενώ διάλεξαν αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο για να ευχαριστήσουν τους Γιαννακόπουλους.

 

Photo Credits: Panathinaikos BC Twitter

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Τα καλύτερα τρέιλερ της δεκαετίας

Από την πλήρη τριπλέτα του Φίντσερ μέχρι την μικρού μήκους ποίηση των Γουατσόφσκι, θυμόμαστε τα τρέιλερ που μας άρεσαν όσο κι η ταινία. Ή και περισσότερο. Επίσης, οι stars και τα stars της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS