ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για το 1-1 κόντρα στην Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Για το 1-1 κόντρα στην Ρεάλ
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ στη Μαδρίτη (22:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον δεύτερο αγώνα της σειράς, θέλοντας να "σπάσει" την έδρα των Μαδριλένων και να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά.

Στον πρώτο αγώνα της σειράς στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά στο τέλος είδε την Ρεάλ να παίρνει τη νίκη με 75-72 . Οι "πράσινοι" έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία, ελπίζουν ότι σήμερα (19/4) θα καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και θα μπορέσουν να αλώσουν την έδρα της Ρεάλ (22:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στον πρώτο αγώνα ότι μπορεί να νικήσει την Ρεάλ μέσα στην έδρα της. Στον δεύτερο αγώνα καλείται να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι .

Ο Νίκος Παππάς (ρήξη χιαστού - εκτός για σεζόν) είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ρικ Πιτίνο, με τον τον Τζέιμς Γκιστ να αναμένεται πλέον να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν δύο ημέρες, όταν αγωνίστηκε ουσιαστικά απροπόνητος.

Η Ρεάλ από την πλευρά της θα παραταχθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Σέρχιο Γιουλ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), φιλοδοξώντας να κάνει το 2-0 στην σειρά, προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ