ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παναθηναϊκός για όλους τους τίτλους!"

"Παναθηναϊκός για όλους τους τίτλους!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν στον ΕΣΑΚΕ TV για την έναρξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και υπενθύμισαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παίζει για όλους τους τίτλους (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον στρέφεται στο εναρκτήριο ματς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στον Άρη, στο "Nick Galis Hall" (11/10, 17:00).

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν στον ΕΣΑΚΕ TV για την έναρξη του πρωταθλήματος, υπενθυμίζοντας πως οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι να διεκδικούν όλους τους τίτλους.

Τζόρτζεβιτς: "Να παίζουμε ως ομάδα"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε σχετικά: "Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αρχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν συντομότερα ως ομάδα. Είναι ένας δύσκολος στόχος γιατί είχαμε αρκετά ταξίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας αλλά οι φιλοδοξίες μας είναι να ωθήσουμε τους εαυτούς μας όσο ψηλότερα γίνεται. Πρέπει να παίξουμε για όλους τους τίτλους. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, είσαι υποχρεωμένος να διεκδικήσεις όλους τους τίτλους των διοργανώσεων που συμμετέχει η ομάδα κι αυτό θα επιδιώξουμε αγώνα με αγώνα, μέχρι το τέλος".

"Ο δρόμος για να φτάσουμε στους τίτλους είναι βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση, να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Αν έχουμε αυτή τη διαδικασία στο μυαλό μας, με καλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σκληρή η Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υπάρχει πολύ ταλέντο και παίκτες με σπουδαίο χαρακτήρα. Όπως πάντα, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Έχουν δυναμώσει και βελτιωθεί κι άλλες ομάδες. Η απόδειξη είναι ο ευρωπαϊκός τίτλος της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας, με κάποιους παίκτες που παίζουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι αναδεικνύονται ταλέντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό. Κάθε αγώνας θα είναι σημαντικός. ο πιο σημαντικός αγώνας θα είναι πάντα ο επόμενος".

Διαμαντίδης: "Ζητούμενο οι ομοιογένεια"

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Δημήτρης Διαμαντίδης επισήμανε: "Οι στόχοι του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν είναι να είμαστε μέσα και στους δυο τίτλους. Θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του πρωταθλήματος. Από 'κει και πέρα, να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Euroleague.

Σαφώς είναι μια καινούργια ομάδα, με καινούργιο προπονητή και αρκετά νέα πρόσωπα. Στόχος είναι να υπάρξει ομοιογένεια. Να μάθουμε ο ένας τον άλλον γιατί είμαστε λίγες μέρες μαζί. Αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αυτό θα πρέπει να γίνει πιο άμεσα, πιο γρήγορα".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Θεωρώ ότι φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Οι ομάδες είναι εμφανώς ενισχυμένες, αυτές της Θεσσαλονίκης δείχνουν ότι έχουν δυναμώσει κι αυτό είναι θετικό. Άρα θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ