ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος να δηλώσει "παρών" ο Λάνγκφορντ

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συμμετοχή του Κιθ Λάνγκφορντ αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αναφορικά με τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (13/2, 20.00 Live Blog Sport24.gr) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (13/2, 20.00 Live Blog Sport24.gr) και ο Ρικ Πιτίνο θα ξέρει την Τετάρτη αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κιθ Λάνγκφορντ με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Κανονικά στη δωδεκάδα ο Νικ Καλάθης.

Ο αρχηγός των Πράσινων ακολούθησε μέρος του προγράμματος και θα είναι σίγουρα στη δωδεκάδα, παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα (11/2) είχε μείνει εκτός προληπτικά, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Κιθ Λάνγκφορντ με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Ο Αμερικανός σκόρερ είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο στις 21/12 κι από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί αύριο (13/2) και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να δώσει το "παρών".

Εξάλλου ο Ρικ Πιτίνο δεν υπολογίζει δεδομένα στους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι με τον πρώτο να είναι στα "πιτς" μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο, θα χρειαστεί 2-4 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ