ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και να τεθεί στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο ενόψει του αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της με τη Βιλερμπάν (24/1, 21:30), όπου όλα δείχνουν ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο φόργουοντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα κάνοντας και θεραπεία στο σημείο όπου έχει υποστεί κάκωση. Στην προπόνηση της Τετάρτης (22/2) ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να προπονηθεί κανονικά με τους πράσινους. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Παπαπέτρου θα τεθεί κανονικά στη διάθεσή του Ρικ Πιτίνο και να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, εκτός προπονήσεων αναμένεται να μείνει ο Νίκος Παππάς. Ο γκαρντ του "τριφυλλιού" έκανε ένεση στον αριστερό του ώμο λόγω ενοχλήσεων που είχε σε αυτό το σημείο τις τελευταίες ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ