ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκος: Επέστρεψε και επίσημα ο Πέιν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα πλέον ο Έιντριαν Πέιν, με την πράσινη ΚΑΕ να ανακοινώνει την επιστροφή του Αμερικανού στην ομάδα.

Ο Έιντριαν Πέιν ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού . Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του μέσω ανακοίνωσης, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του τα χαράματα της Κυριακής (13/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠανακοινώνει την επιστροφή τουΆντριαν Πέινστην ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΟΆντριαν Πέινγεννήθηκε στις 19/2/1991 στοΟχάιοτωνΗνωμένων Πολιτειών,έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Είναι απόφοιτος τουMichiganState,ενώ έχει φορέσει τη φανέλα τριών ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, τουNBA(AtlantaHawks,MinnesotaTimberwolves,OrlandoMagic).
ΟΆντριανΠέινφοίτησε στοJeffersonHighSchoolέχοντας κατά μέσο όρο 15,6 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 4 κοψίματα. Στα κολεγιακά του χρόνια βρέθηκε στοMichiganState,όπου στην τελευταία του σεζόν είχε 16,4 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 0,9 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Το 2014 επελέγη στο νούμερο 14 του ντραφτ από τουςAtlantaHawks,με τους οποίους αγωνίστηκε αρχικά στοSummerLeagueέχοντας 12,5 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Με τα «γεράκια» έπαιξε σε τρία ματς, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου πήγε ως «ανταλλαγή» στουςMinnesotaTimberwolves.Μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 29 ματς, σκοράροντας 7,2 πόντους και μαζεύοντας 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Εκεί έμεινε ως το καλοκαίρι του 2017 με ένα μικρό «διάλειμμα» στη θυγατρική τωνAtlantaHawks,τουςErieBayHawksστοNBDL.Επόμενος «σταθμός» της καριέρας του ήταν οιOrlandoMagicκαι η «θυγατρική» τους,LakelandMagic.

Τον Φεβρουάριο του 2018 οΠέινυπέγραψε στονΠαναθηναϊκόστον οποίο έμεινε ως το τέλος της σεζόν, έχοντας 4.8 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σε 12 ματς τηςEuroleague.Το καλύτερό του ματς ήταν αυτό απέναντι στηValenciaόπου σκόραρε 12 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ έπειτα από 17 λεπτά.

Ο Αμερικανός σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν 2018-19 στην Κίνα και συγκεκριμένα στην ομάδαNanjingTongxiMonkeyKing, έχοντας 16.9 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ