ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Καλάθης, ανεβάζει "στροφές" ο Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Καλάθης, ανεβάζει "στροφές" ο Λάνγκφορντ

Ο Νικ Καλάθης ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (11/2), ενώ μέρος του προγράμματος του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Κιθ Λάνγκφορντ

Χωρίς τον Νικ Καλάθη άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (13/2, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), καθώς ο Ρικ Πιτίνο προτίμησε να του δώσει "ανάσες", ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν στην διάθεση του Αμερικανού κόουτς του σε μέρος της προπόνησης της ομάδας τους.

Οι πράσινοι προτίμησαν να ξεκουράσουν τον αρχηγό τους, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού ποδιού, ενώ είδαν τον Κιθ Λάνγκφορντ να ανεβάζει "στροφές". Ο Αμερικανός γκαρντ ύστερα από καιρό συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού. Ο Κιθ Λάνγκφορντ φυσικά δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αλλά οι πράσινοι τηρούν στάση αναμονής και θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται την Τρίτη (12/2). Αν ο έμπειρος σκόρερ βγάλει την προπόνηση της Τρίτης (12/12), τότε δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι μετά το τέλος της προπόνησης τους την Δευτέρα (11/2) - στην οποία δεν συμμετείχαν οι λαβωμένοι Ματ Λοτζέσκι και Νίκος Παππάς - ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη (12/2), όταν και θα ολοκληρώσουν στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία τους για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ