ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Έκπτωση 50% σε όποιον φίλο του Ολυμπιακού παραδώσει το διαρκείας"

Παναθηναϊκός: "Έκπτωση 50% σε όποιον φίλο του Ολυμπιακού παραδώσει το διαρκείας"

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα ότι προσφέρει τα φετινά εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 50% σε όποιον φίλο του Ολυμπιακού παραδώσει το περσινό διαρκείας του.

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι θα δώσει εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου σε φίλους του Ολυμπιακού. Λίγοι ώρα αφότου ενημέρωσαν για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας , οι "πράσινοι" εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, επισημαίνοντας με κάθε επισημότητα πως όποιος φίλος των "ερυθρολεύκων" προσκομίσει το περσινό εισιτήριο διαρκείας του για τους αγώνες της ομάδας του Πειραιά, θα μπορεί να έχει μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τους αγώνες της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη σε... μισή τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League -όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ