ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αναντολού Εφές

Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αναντολού Εφές

O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στην Αναντολού Εφές (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τετράδας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει δύσκολο έργο σήμερα (16/11), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την, ανεβασμένη την φετινή σεζόν, Αναντολού Εφές (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague . Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν ρεκόρ 4-2 έπειτα από 6 αγώνες, γεγονός που δείχνει και την σημασία του αγώνα για τους "πράσινους".

Η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή στον Παναθηναϊκό, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην δεξιά φτέρνα . Σε περίπτωση που ο Γκιστ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε το κενό του θα πρέπει να καλυφθεί από την τριάδα των Στεφάν Λάσμε, Ίαν Βουγιούκα και Γιώργου Παπαγιάννη, κόντρα σε μία γραμμή ψηλών που δεσπόζει το δίδυμο των Μπράιντ Ντάνστον και Τίμπορ Πλάις στην θέση του σέντερ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Ζάλγκιρις με την Μπαρτσελόνα, με την ΤΣΣΚΑ να δοκιμάζεται στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και την Γκραν Κανάρια να υποδέχεται τη Μακάμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός (19:30)

Ζάλγκιρις - Μπαρτσελόνα (20:00)

Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ (21:30)

Γκραν Κανάρια - Μακάμπι (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ