ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύο απόντες για τα φιλικά του "Orange Trophy"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ρίον Μπράουν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί το "Orange Trophy". Από τη Δευτέρα (16/9) θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και τρεις ημέρες. Ο διεθνής σέντερ συμμετείχε κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα των πρασίνων, κι ακολούθως επιβιβάστηκε στο πούλμαν με προορισμό την Πάτρα για το "Orange Trophy".

Το "παρών" στα φιλικά της αχαϊκής πρωτεύουσας θα δώσει κι ο Ρίον Μπράουν. Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και θα αγωνιστεί το επόμενο διήμερο στο "Δημήτρης Τόφαλος" στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Προμηθέας Πάτρας.

Το Σάββατο (14/9, 20:00) το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ την Κυριακή (15/9) θα κοντραριστεί είτε με τον Προμηθέα Πάτρας είτε με την FMP Βελιγραδίου.

Από εκεί και πέρα, ο Νικ Καλάθης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης, αφού από τη Δευτέρα (16/9) θα μπουν στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Εξάλλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του "Παύλος Γιαννακόπουλος" που διοργανώνεται για δεύτερη σερί σεζόν, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μίνι ακαδημιών, με τη συμμετοχή επίσης του Πανιωνίου, του Περιστερίου και του Πανερυθραϊκού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ