ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στην Ποντγκόριτσα κόντρα στη Μπουντούτσνοστ

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στην Ποντγκόριτσα κόντρα στη Μπουντούτσνοστ
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μπουντούτσνοστ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει σήμερα (2/11) τη Μπουντούτσνοστ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην "καυτή" "Μοράτσα" για την 5η αγωνιστική της EuroLeague , θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Ζάλγκιρις πριν από μία εβδομάδα.

Οι "πράσινοι" αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο στην Ποντγκόριτσα, αφού με τον κόσμο στο πλευρό της η Μπουντούτσνοστ έχει δείξει ότι μπορεί να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο κι ας μην έχει σημειώσει ακόμα κάποια νίκη στην διοργάνωση.

Τα καλά νέα για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι πλέον έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, αφού εδώ και μερικές ημέρες είναι υγιής και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει σίγουρα η "μάχη" της Ζάλγκιρις με την Ρεάλ στο Κάουνας (20:00), ενώ στους δύο άλλους αγώνες του προγράμματος, η Χίμκι υποδέχεται την Γκραν Κανάρια και η Αρμάνι Μιλάνο την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Χίμκι - Γκραν Κανάρια (19:00)

Μπουντούτσνοστ - Παναθηναϊκός (20:00)

Ζάλγκιρις - Ρεάλ (20:00)

Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ