ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Λοτζέσκι, επιστρέφει ο Μήτογλου

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προπονήθηκε το Σάββατο (9/3) με τον Ρικ Πιτίνο να έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου θα μπει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της προσεχούς εβδομάδας.

Ευχάριστα είναι τα νέα στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τους τραυματίες. Ο Ματ Λοτζέσκι προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου είναι καλύτερα κι αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/3, 19.00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ο Ρικ Πιτίνο είδε τον Λοτζέσκι να έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα κι αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής (15/3) με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την EuroLeague. Άλλωστε ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ της Basket League.

Ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος είχε χτυπήσει στον ώμο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όμως αισθάνεται καλύτερα κι αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από την άλλη εβδομάδα.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ