ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρχίζει το 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Παναθηναϊκός: Αρχίζει το 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"
eurokinissi EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21/9, 19:00) και η Φενέρμπαχτσε την Αρμάνι Μιλάνο (21/9, 16:45) για την 1η μέρα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Το 2ο τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, του μεγάλου διοικητικού ηγέτη του που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, θα αρχίσει το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Παρούσες και φέτος είναι τρεις ομάδες τηςEuroLeague,η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αρμάνι Μιλάνο, σε ένα τουρνουά που δεν θα έχει πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις.

Πέρα από τις αναμετρήσεις Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλανο καιΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ -Μακάμπι Τελ Αβίβ, σήμερα θα γίνουν ακόμα τα αποκαλυπτήρια τουJumbotronκαι του λάβαρου στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κρεμαστεί στην οροφή του ΟΑΚΑ. Επιπλέον, στο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα θα τιμηθεί ο Σίμον Μιζράχι, πρόεδρος της Μακάμπι, για την προσφορά του στο άθλημα.

Το πρόγραμμα της ημέρας (21/9):

16:45Φενέρμπαχτσε -Αρμάνι Μιλάνο

19:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ -Μακάμπι Τελ Αβίβ

*Στις 13:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του τουρνουά και στις 22:00 τοGala.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" δεν είναι βέβαια το μόνο αγωνιστικό γεγονός του Σαββάτου, καθώς η μισή Basket League θα δίνει φιλικά κατά την διάρκεια της ημέρας. Το πρώτο εξ αυτών θα αρχίσει στις 16:15 στην Κρήτη, εκεί όπου το Ρέθυμνο θα υποδεχτεί το Λαύριο στο "Μελίνα Μερκούρη".

Στις 17:30 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους (στο Σαμόκοφ) με την Οχρίδα από την Βόρεια Μακεδονία, ενώ στις 18:00 ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρεια Σπορτ Κλαμπ της Αιγύπτου στην Χαλκίδα. Τέλος, στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Περιστερίου και του Ολυμπιακού στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ