ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για Ρίον Μπράουν

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από την στιγμή που η περίπτωση του Όστιν Χόλινς "κόλλησε", ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πηγαίνει σε άλλες λύσεις, με τον Ρίον Μπράουν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του "τριφυλλιού".

Η μετακίνηση του Όστιν Χόλινς στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είχε "κολλήσει" τις τελευταίες ώρες ( για να γίνει γνωστό το βράδυ του Σαββάτου ότι η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης απέσπασε το "ναι" του ), κάτι που υποχρέωσε τον Αργύρη Πεδουλάκη να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετές ημέρες τον πρώην παίκτη της Ράστα Βέχτα, βάζοντας στο ίδιο κάθρο τον Ρίον Μπράουν, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας.

Οι "πράσινοι" έκαναν κίνηση για την απόκτηση του πρώτου, από την στιγμή όμως που είδαν να παρουσιάζονται εμπόδια (τα οποία πάντως δεν είναι ανυπέρβλητα), είναι υποχρεωμένοι να εξερευνήσουν την έτερη λύση που είχε προκριθεί.

Ο Ρίον Μπράουν αγωνίστηκε για μια ακόμη χρονιά στο Summer League του Las Vegas, πήγε με βελτιωμένη ψυχολογία μετά την σπουδαία σεζόν που έκανε σε Basket League και Basketball Champions League, πλην όμως οι αριθμοί του δεν ήταν τέτοιοι που θα του επέτρεπαν να κυνηγήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ -έστω το two way. Στα τρία παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς την τελευταία εβδομάδα, είχε 4.7 πόντους (με 50% στα τρίποντα), 1.7 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Οι "πράσινοι" είχαν stand by τον παίκτη, εσχάτως έδειξαν με την στάση τους ότι μόνο απαρατήρητος δεν περνάει κι έτσι ενημέρωσαν για τις... προθέσεις τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ