ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Φρεντέτ που γυρίζει στην Κίνα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τζίμερ Φρεντέτ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Σαρκς της Σαγκάης για να γυρίσει στο κινεζικό πρωτάθλημα, γλιτώνοντας τους πράσινους από ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο.

Η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ξεσήκωσε τους πράσινους οπαδούς, ωστόσο ο Τζίμερ Φρεντέτδεν προσαρμόστηκε ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και εδώ και αρκετούς μήνες αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είχε ενημερωθεί πως τα 1.800.000 δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2020/21 ήταν ένα ποσό που δεν μπορούσε να αντέξει η ομάδα και το βράδυ της Τετάρτης (29/7) ήρθε η στιγμή για να βγάλουν στον Εξάστερο ένα επιφώνημα ανακούφισης.

Σύμφωνα με τον Εμιλιάνο Κάρκiα του Sportando ο Αμερικανός σουτέρ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Σαρκς της Σαγκάης, την ομάδα του Μάνου Μανουσέλη δηλαδή, για να γυρίσει στο κινεζικό πρωτάθλημα μετά από έναν χρόνο.

Ο Φρεντέτθα πάρει 1.600.000 δολάρια και ίσως και μια μικρή αποζημίωση για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με τη φανέλα του οποίου είχε 12.9 πόντους από 53% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο και 96% στις βολές ανά 21:17 συμμετοχής σε 27 αγώνες της EuroLeague 2019/20.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ