ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για τον Παπαπέτρου

EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί το πρωί της Δευτέρας (20/1) ο Ιωάννης Παπαπέτρου για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος στον αντίχειρα του αριστερού χεριού. Συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας και η σπουδαία εμφάνιση των ψηλών επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να χαρούν όσο ήθελαν το +23 στο "Δημήτρης Τόφαλος" από την στιγμή που ο 25χρονος φόργουορντ αποχώρησε άρον άρον από το παρκέ (στο 3' του αγώνα) με πρόβλημα στον αντίχειρα του αριστερού χεριού.

Στο ίδιο σημείο ακριβώς που είχε χτυπήσει πριν από δύο μέρες, στη νίκη επί της Ζάλγκιρις. Δίχως όμως τότε να βγει από το παιχνίδι, αφού ο τραυματισμός ήταν επιπόλαιος. Δεδομένου όμως ότι το... κακό συνέβη δεύτερη φορά εντός μερικών ωρών, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (20/1) για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του -όποιου- προβλήματος.

Σε πρώτο χρόνο πάντως, εκφράζεται αισιοδοξία πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ή ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (24/1, 21:30).

Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για τον Παπαπέτρου

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ